Rendszerintegráció

Bízza ránk informatikai rendszerének felmérését, tervezését és megvalósítását is!
Kiválasztjuk a cége profiljához, lehetőségeihez legjobban illeszkedő megoldásokat, javaslatot teszünk az egyes elemekre (hardver, operációs rendszer, hálózat, internet, biztonság, adatmentés, stb.), integráljuk azokat és hozzáigazítjuk munkafolyamataihoz, hogy minél hatékonyabban használhassa tevékenysége során. Továbbá ellátjuk üzemeltetési tanácsokkal és külön megállapodás keretében rendszeresen karbantartjuk rendszerét. Természetesen a már meglévő, jól bevált eszközeit, szoftvereit sem kell kidobnia, ezek hiányosságainak feltárására ill. megszüntetésére is vállalkozunk.

informatikai felmérés, tervezés, kivitelezés

Szoftver

Akár a piacvezető Microsoft Windows termékeket, akár a dinamikusan fejlődő, ingyenes és megbízható Linux platformot választja, egyforma szakértelemmel telepítjük, konfiguráljuk operációs rendszerét. Bár a megbízható működés alapja a jól konfigurált operációs rendszer, a felhasználó többnyire a munkáját segítő célszoftverekkel találkozik. Ezek megtalálásában is támaszkodjon munkatársainkra. Segítünk meghatározni a legmegfelelőbb megoldásokat, integráljuk már meglévő rendszerébe és javaslatot adunk használatára vonatkozóan is. Amennyiben rendszere valódi szervergép beüzemelését igényli, ebben is vázoljuk a legoptimálisabb megoldásokat.

Linux operációs rendszer   Microsoft Windows operációs rendszer

Hardver

Foglalkozunk márkás távol-keleti alkatrészekből összeépített és az ismert nyugati márkák (Dell, Acer, HP, IBM, Lenovo, Toshiba, stb.) PC kategóriájú munkaállomásainak, notebookjainak, szerver számítógépeinek és ezek alkatrészeinek, kiegészítőinek forgalmazásával. Fontos kritériumok a megbízhatóság, kompatibilitás és a teljesítmény.

Acer laptop, PC   ASUS laptop, PC Dell laptop, PC   Acer laptop, PC Dell laptop, PC   Acer laptop, PC