Rendszerintegráció, Windows, Linux, hálózatépítés | Eagle-Comp

Rendszerintegráció

Bízza ránk informatikai rendszerének felmérését, tervezését és megvalósítását is!

Kiválasztjuk a cége profiljához, lehetőségeihez legjobban illeszkedő megoldásokat, javaslatot teszünk az egyes elemekre (hardver, operációs rendszer, hálózat, internet, biztonság, adatmentés, stb.), integráljuk azokat és hozzáigazítjuk munkafolyamataihoz, hogy minél hatékonyabban használhassa tevékenysége során.

Továbbá ellátjuk üzemeltetési tanácsokkal és külön megállapodás keretében rendszeresen karbantartjuk rendszerét. Természetesen a már meglévő, jól bevált eszközeit, szoftvereit sem kell kidobnia, ezek hiányosságainak megkeresésére ill. továbbfejlesztésére is vállalkozunk.

informatikai felmérés, tervezés, kivitelezés

Szoftver

Akár a piacvezető Microsoft Windows termékeket, akár a dinamikusan fejlődő, ingyenes és megbízható Linux platformot választja, egyforma szakértelemmel telepítjük, konfiguráljuk operációs rendszerét. Bár a megbízható működés alapja a jól konfigurált operációs rendszer, a felhasználó többnyire a munkáját segítő célszoftverekkel találkozik. Ezek megtalálásában is támaszkodjon munkatársainkra.

Linux operációs rendszer   Microsoft Windows operációs rendszer

Segítünk meghatározni a legmegfelelőbb megoldásokat, integráljuk már meglévő rendszerébe és javaslatot adunk használatára vonatkozóan is. Amennyiben rendszere szerver beüzemelését igényli, ebben is vázoljuk a legoptimálisabb megoldásokat.

Hardver

Foglalkozunk az ismert nyugati márkák (Dell, HP, Lenovo) PC kategóriájú munkaállomásainak, notebookjainak és szerver számítógépeinek és ezek alkatrészeinek, kiegészítőinek forgalmazásával. Fontos kritériumok a megbízhatóság, kompatibilitás és a teljesítmény.

Lenovo notebook, személyi számítógép   HP notebook, személyi számítógép   Dell notebook, személyi számítógép

Hálózatépítés

Cége informatikai rendszerének alapja kommunikációs hálózatának megbízhatósága, felépítése.

Teljeskörű hálózatépítést vállalunk, legyen az számítógép-, telefon- vagy strukturált hálózat. Vállaljuk kamerarendszerek és riasztóközpontok (mozgás-, nyitás-, törés- és füstérzékelők) kiépítését, telepítését is. A hálózat kialakításánál elsődleges szempont a kiválasztott eszközök minőség/teljesítmény/költség viszonya. Egy informatikai hálózat esetében nem csak a kivitelezés, hanem a tervezés is fontos. Különös tekintettel a távlati bővítési lehetőségek vizsgálatára, valamint a megépült hálózat folyamatos karbantartására. Ezért egy hálózat kialakításakor, annak megtervezése és kivitelezése mellett, vállaljuk a hálózat teljes körű működtetését, adminisztrálását is.

Komplex szolgáltatási csomag keretében vállaljuk számítógépek, szerverek, telefonok és telefonközpontok beszerzését, telepítését és a teljes eszközpark üzemeltetését is. A hálózatépítés díja a végpontok, valamint a beépítendő aktív elemek számának függvénye.

Érdeklődése esetén, az igények pontos ismeretében, egy komplex felmérést követően adunk árajánlatot.